Дон Самуелс, демократът на представителя от Минесота Илхан Омар, каза членът на

...
Дон Самуелс, демократът на представителя от Минесота Илхан Омар, каза членът на
Коментари Харесай

`Отрядът` Дем нападна основния претендент, че казва, че тя не е достатъчно сладка, за да игнорира гласоподавателите

Дон Самуелс, демократът на представителя от Минесота Илхан Омар, сподели членът на „ Отряда “ не е задоволително сладостен, с цел да пренебрегва гласоподавателите, предизвиквайки ответна реакция от противоречивия законодател.

Самюелс, който съвсем победи Омар по време на първичните избори на Демократическата партия през 2022 година, направи мненията по време на изява на 21 ноември в подкаста „ The Break Down with Brodkorb and Becky “, до момента в който приказва за това по какъв начин Омар не е „ дружелюбна “ към своите гласоподаватели.

„ И по този начин, с цел да забележим държавното управление да не реагира по този начин на хората, които им заплащат, това е обидно за мен ", сподели Самюелс в подкаста. „ И да не отговаряте и да не сте разполагаем на тези хора? Да се ​​срещате с тях и да разберете какви са терзанията им и да отговаряте на сложните им въпроси? Да не се връщате към хората по телефона? Кои мислите, че сте? И кои мислиш, че работиш за? Не си задоволително сладостен, не се обличаш задоволително добре, нищо в теб не е достатъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР